A kedvenc grillünkben pizzát is lehet sütni!

A kertben ugye klassz dolog a kiülő, a kerti bútor, ahol össze lehet gyűlni és pihenni vagy enni valami finomat. Nagyon jó dolog, a sütés és főzés a kertben, a családnak vagy a batároknak. Még a Garden expon vettük górcső alá a grillező lehetőségeket.

A grill sütőktől a kemencéken át a kertbe fix helyre épített kültéri konyha megoldásokig sokféle lehetőség adott. Grillezés területén is nagy volt a választék, csak győzzünk választani a funkciók között. Egyértelmű kedvenceink a tojás grillek vagy más néven kamado grillek voltak. Többféle szín- és árválasztékban kaphatóak.

Színben a fekete illik majd a kültéri konyhába a legjobban, ha már minden készen van és tényleg az i-re szeretnénk azt a bizonyos pontot feltenni. A Landmann Hungary forgalmazza, hatalmas előny, hogy Vecsésen van a cég, ezt a csekély kb. 150 kg-os tojást nem kell messzire vinni. Nekünk ez egy teljesen új terület, egy 5 cm falvastagságú kerámia tojás, amelynek az alsó felében lehet faszénnel fűteni, a felső részén elhelyezett rácson pedig sütni a húsokat. Ami a legjobb benne, hogy a falvastagság miatt kemenceként is használható, kenyeret, pizzát, és egyéb kemencében készíthető fogásokat is lehet benne készíteni.

A Green Egg ami még a tojásgrill versenyben hatalmas játékos, lehet benne füstölni, grillezni, sütni és többféle méretben kapható. Az oldalát itt találjátok.

Ezek a grillek akár asztalba is beépíthetőek, amelyet az előkészítésnél lehet remekül használni. A pirosat a  az OFYR forgalmazza.

Egyszer majd gyönyörű kertünk lesz, most ezen dolgozunk ezerrel! Utána pedig csak grillezünk és grillezünk….

 

Ez is érdekelhet