Babaajándék – cimkekendő

Te is el tudod készíteni a saját gyermekednek, de remek sk ajándék babalátogatóba. A cimkekendő vidám szalagjait élvezet piszkálni és rágcsálni, nekem úgy tünik.

A varrógépem a szülinapomra kértem ajándékba, amikor a nyolcadik hónapban jártam. Szerettem volna saját magam készíteni apróságokat a kisfiamnak. Az elsők között készült el egy cimkekendő, amelyet még néhány követett, ajándékként. A mai bejegyzés apropóját az adja, hogy tegnap szembejött (inkább tolták) velem egy ilyen ajándék, amelyet még a mostani felhasználó testvérének készítettem.

Kezdő “varrónőként”  részletes útmutatókat kerestem, hogyan is kezdjek bele az elkészítésbe. Találtam egy remek leírást (amit sajnos azóta töröltek), amelyet én is használtam. A képek szuperek, már csak ezek alapján is meg lehet csinálni. Nem kell félni, ha én meg tudtam csinálni, Te is meg tudod! Ha nincs varrógép, akár kézzel is elkészíthető, a felhasználó nem fog panaszkodni, csak örülni!

Az alapanyag mindenképpen legyen pamut, a szalagok pedig színesek és változatosak, már a tervezés maga is nagy élmény. Azoknak az anyagoknak a maradékait választottam, amelyekből már varrtam Marcinak ruhazsákot és férfias nesszeszert, a pelenkázás kellékeihez. Az egyszínű szalagokat rövidáru boltokban 40 Ft/m ártól meg lehet vásárolni, a mintásak drágábbak 150-300 Ft/m közötti áron kaphatóak, de persze nem kell belőlük sok.

Ez is érdekelhet