Bulis partidekoráció szokatlan alapanyagokból

A nyár végén rendezhetünk még trópusi hangulatú kerti partit, kicsit elraktározva a nyár gondtalan és pezsgő hangulatát. A dekorációt később is fel tudjuk még használni, megmutatom mi hogyan csináltuk! Kezdjük a trópusi hangulatú partival!

A tábla csak egy alap, amelyet a hangulathoz illően dekorálhatunk lehet megállító tábla vagy fali dekoráció, ahogy szeretnénk. Régi képkeretet a bolhapiactól is be tudunk jó áron szerezni, amelyben a kép semmi értéket nem képvisel. A műfüvet méretre vágjuk az erre a célra készült vágóval, ezt a műfűvel együtt is meg tudjuk vásárolni. Azért ajánlom,mert ezzel könnyen és biztonságosan vágható. A keretre hátulról kézi tűzőgéppel (takkerrel) erősítettük rá ügyelve arra, hogy egyenletes és feszes maradjon. Nem szükséges egyéb megerősítés, mert a jó minőségű műfűnek jó a tartása. Ha vékonyabbat vásárolunk, akkor lehet kartonnal erősíteni.

Fotó: Bluer Design

 

A papírvirágokat, csak gombostűvel erősítettük fel, mert a kerti ünnepség után más célfa fogjuk felhasználni az alapot. Ha tartós eredményt szeretnénk, akkor forró ragasztóval érdemes dolgozni, gyors és erősen tartja a virágokat. A táblát feldobhatjuk világítással is ez esetben mi a gömblámpákat választottuk. Színében tökéletesen harmonizál a dekorációval.

 

A flamingo az idei én egyik kedvence, papírból kivágva többféleképp lehet használni a táblán és az asztalon is. Mivel nagyon népszerű, sok helyen lehet flamingós kiegészítőket pl. papírtányér, papírpohár vásárolni, így a mosogatás is gyorsabb a buli után. A műfű a tányéralátét szerepét töltötte be, a papírvirág és a flamingókat csak ráraktuk az asztalra.

Fotó: Bluer Design

 

A sütiket még csinosabbá tehetjük saját készítésű süti dekorációval: a papírt vágjuk körbe, akár a gyerekek szabad kézzel rajzoljanak rá mintákat, esetleg pecsétek felhasználásával készülhet rá egyedi minta. Fapálcikára ragasszuk rá, ha a vendég nevét is ráírjuk, akkor névtáblaként is használható.

Fotó: Bluer Design

 

Fotó: Bluer Design

Műfű: Diego – www.diego.hu

Fotó és helyszín: Bluer Design www.bluerdesign.hu

Papírvirág és papírdekoráció: Papier & Paper – www.papierandpaper.hu

 

Ez is érdekelhet