Csomagolási tippek többféle stílusban

Tedd az ajándékokat különlegessé a csomagolással! 

Felkértem Papier & Paper alkotóját Nikit, hogy mutasson meg nektek néhány stílust, hogy hogyan is lehetne különlegessé tenni a karácsonyi csomagolásokat.

Gyerekeknek csomagolni

talán kicsit hálátlan, mert nem a külső, hanem a belső izgalmas igazán, de annyira szép. Niki a kislányának szánt ajándékokat csomagolta be, tehát ezek a dobozkák tényleg karácsonyi ajándékokat rejtenek. A szép papír mellett a kártyák is nagyon kedvesek, természetesen Niki készítette őket.

Elegáns, csillogó csomagolás

egy csillogó papír már alapból feldobja az ajándékot, de Niki még több részletet adott hozzá. Ha én kapnám nagyon óvatosan bontanám ki, mert egy ilyen ajándékot bontani élmény.

Doboz formát a legkönnyebb csomagolni

Itt még szigorú katonák vigyázzák a csomagot. Ha az ajándék nehezen csomagolható a formája miatt, még mindig bele lehet tenni egy dobozba, amelyet már egyszerűbb csinosítani.

Pénzboríték

Ha nem sikerült kiválasztani a tökéletes ajándékot, vagy ebben a formában járultok hozzá egy nagyobb cél megvalósításához, akkor szép borítékot is lehet készíteni, benne üzenettel, maradék papír felhasználásával lehet a borítok díszíteni.

Natúran

Természetesen elfogadom, hogy ha valaki környezetvédelmi okok miatt nem akar csomagolni, de már nagyon sok újra papírt lehet kapni és valahogy a Karácsony nekem így kerek, hogy csomagolni lehet, bontogatni lehet, várni a meglepetést és remélhetőleg az örömöt az arcokon. Nem vagyok nagy szarvas rajongó, de ennek az ajándéknak nagyon tudnék örülni.

Ajándék zacskó kicsit másként

Ha sok apró dolgot szeretnénk becsomagolni egy ajándékzacskó szuper választás, egy sima zacskót mi is fel tudunk díszíteni, hogy még személyesebbé tegyük azt.

Köszönet a csodás helyszínért és a fotókért: Bluer Design

Köszönöm a csomagolási ötleteket Nikinek a Papier&Paper alkotójának.

 

Ez is érdekelhet