Csomagolj kuglófot ajándékba!

Ha saját készítésű süteményt adnál, csomagold be szépen! 

Vannak akiknek nem lehet ajándékot venni, mert ők a kézzel készítettnek örülnek igazán. Nekik szánom a karácsonyi kuglófot, amelyet nagyon szépen szeretnék majd becsomagolni.

A receptet nem írom le, mert Bonnie konyhája oldalán itt pontosan megtaláljátok. Ez alapján készül el az idei ajándékom. Ha már szépen megsütöm ezeket a cuki süteményeket, szeretném ízlésesen be is csomagolni. Ezek csak jelképes ajándékok, ezért épp annyira figyelek a csomagolásra is, mint a sütésre. Egy dobozba egy mini kuglóf kerül, finoman meghintve porcukorral.

A dobozba piros selyempapírt hajtogattam, kibélelve vele a dobozt, hogy a sütemény ne sérüljön meg. Nekem nagyon tetszik a piros dísz, mint egy szem gyümölcs, az elkészült finomságon. Ez meg fog maradni, a fára is felkerülhet. A fenyőág opció, a fotón jól mutat, de nem biztos, hogy mindenki örülne neki.

 

A doboz tetejét lehet díszíteni, vagy csak egy szép szalaggal átkötni. Az egész olyan lesz, mint egy kis ékszerdoboz, amit nem ajándékozok el az pedig megmarad és ilyen szépen tálalva biztosan nem lesz gond a tárolással sem.

Kellemes készülődés kívánok. A tavalyi gasztro ajándékot itt nézheted meg:

Adj karácsonyi illatot ajándékba!

Köszönet a csodás fotókért: Fotokneked.hu

 

 

 

Ez is érdekelhet