Emeletes kínáló dekorálás farmhouse stílusban

Farmhouse stílus – természetes kiegészítők

A stílusra jellemző a természet közeliség, ezért sok a lehetőség a saját dekoráció elkészítésére: egy séta során, ha nyitott szemmel járunk az őszi természet sok lehetőséget kínál: toboz, gesztenye, kavicsok, szép formájú faágak, termések.

Házi mézeskalácsot nem csak a karácsonyi időszakban lehet sütni. A képen szereplő profi díszítést azért gyakorolni kell, de az őszi formákat (tök, süni, csiga, gomba) könnyedén ki lehet szaggatni.

Fotó: Bluer Design

A piacon megtalálhatóak a dísztökök, de ezek lehetnek kerámiából is. Ha bátor vagy, dekorációt bárhol találhatsz: akár egy nyomda betűi is kiegészítővé válhatnak. A horgolt dísztök kedves kiegészítő, amit kezdők is el tudnak készíteni.

Fotó: Bluer Design

A friss virág feldobja a végeredményt, de lehet szép formájú őszi leveleket is használni, ebben az esetben érdemes használat előtt lepréselni, így száradás során az alakja is megmarad.

Fotó Bluer Design

A tálalón a szezonban folyamatosan változhat a dekoráció, ahogy jönnek mennek a kincsek – száradnak a termések. Friss termésnél érdemes odafigyelni, hogy nehogy elkezdjen penészedni.

Fotó: Bluer Design

A csodás végeredményhez egy profi csapat is kellett. Köszönöm a sok munkát!

Fotó és emeletes kínáló: Bluer Design
Őszi kiegészítők: Kreatív Kaptár

Ez is érdekelhet