Gyerekkönyvet Karácsonyra – jótékonysági akció

Vigyél el három gyerekkönyvet bármelyik Libri adománygyűjtő ponthoz, és segíts szebbé tenni több ezer gyerekek karácsonyát! Országszerte 30 Libri Mesepont várja azokat a könyveit, amelyekkel szívesen okozna örömet rászoruló gyerekeknek, hogy ők is átélhessék a mesék és az olvasás örömét. Meseköteteket, foglalkoztató és lapozgató kiadványokat, ismeretterjesztő könyveket és ifjúsági regényeket vár a Libri, így minden gyerek megtalálhatja majd az érdeklődési köréhez és életkorához leginkább illő könyveket.

Forrás: Libri

Látogassatok el a libri.hu/karácsony oldalra, és keressétek a legközelebbi  Libri Mesepontot! Valamint mindenképpen nézzétek meg a Libri Andersen ház kirakatát az Allee bevásárlóközpontban.

Edinas paper installations így ír a munkáról:

“Szeretem ezeket a finom részleteket, hogy mindig van újabb apróság, amit észrevesz az ember. A mi mesebeli Andersen házunkat, az a fehér homlokzatú letisztult koppenhágai ház ihlette ahol Andersen 1848 és 1865 között élt. Ezek az apró utalások megjelennek a korlát mintájában, az emléktáblában, és a cégér részleteiben is. A hófehér mesevilágban megjelenő színes illusztrációk, a kirakatüvegen szálló hattyú, a rút kiskacsa, Pöttöm Panna gyermekkorunkba, Andersen meséinek világába röpít el minket.”

A fotók magukért beszélnek, fantasztikus összehangolt tervezés és kivitelezés egy mesés munkát eredményezett. A grafikai tervezést Pagina Galéria tervezője Karácsony Andi készítette. Rengeteg szeretet és persze munkaóra kellett, hogy minden részlet a helyére kerüljön.

Nézzétek meg az összehatást, valamint a finom részleteket is fedezzétek fel.  Ennek a kirakatnak a megcsodálásában igazán el lehet veszni. Kedvenceim a finom árnyékok az ablakok mögött. Fedezzétek ti is fel a finom grafikai részleteket és a papír csodás textúráját.

Fotó: Pagina Galéria
Fotó: Pagina Galéria
Fotó: Pagina Galéria
Fotó: Pagina Galéria
Fotó: Pagina Galéria

Ügyfél: Libri
Koncepció:BOLD IDEAS
Papír installáció: Edinas paper installations
Grafikai tervezés, kirakat fotók: Karácsony Andi, Pagina Galéria
Lézervásás: TCN Sign Studio

Ez is érdekelhet