Hogyan készül a Minecraft kulcstartó és képkeret?

Új kedvenc nálunk a Minecraft, de hogyan tudunk nem csak virtuálisan játszani vele?

A gyöngyök már elég régen porosodtak a polcon és a fiús színek is fogyóban voltak. Először kulcstartót szerettünk volna készíteni. A Pinterest tele van inspirációval, mindenki megtalálhatja, ami tetszik neki. Mi a 8×8-as négyzetet választottuk, Marci pedig kitalálta, hogy milyen figurákat szeretne elkészíteni.

Nagyon gyorsan elkészül egy fej, Marci azt mondta, hogy nagyon jó a gyöngy pakolásában elmerülni. Nem tagadom ez is volt a célom!

Fotó: Kertes ház magazin

Gyorsan elkészültek a négyzetek, amíg hűlt a gyöngy, addig súlyos könyvekkel igyekeztem megakadályozni, hogy meggörbüljenek. A jobb sarokban a kulcstartó helyét dróttal szélesítettük ki és reklámkulcstartó szerelékét használtuk, igy már sokkal szebb.

Fotó: Kertes ház magazin

Az a fele, amelyen a körök megmaradnak és nem olvadnak össze, azok nekem tetszenek jobban. Az olvadt fele, pedig Marci fiamnak.

Fotó: Kertes ház magazin

 

Nagyon belejött a figura gyártásba, szóval emeltük a tétet és Steve és a kard is kilépett a virtuális térből. Egy IKEA legolcsóbb képkeretre kerültek fel, stílusosan a kép is minecraft papír kockákból készült. Már majdnem kidobtam ezeket a papír kockákat, de most legalább jól is mutatnak.

Fotó: Kertes ház magazin

Tuti sikerélmény!

Ez is érdekelhet