Hűtőmágnes dekorgumiból

A világ legegyszerűbb hűtőmágnese, ehhez még kézügyesség sem kell! Szerintem a bölcsis/ovis rajzok helye a hűtőn van, hogy mindig lássuk és állandóan büszkék lehessünk! 🙂 Szerettem volna valami pofon egyszerű, de szép megoldást, hogy az alkotások méltóképpen legyenek kiállítva.

Marci jele a csillag a bölcsiben, kék dekorgumi és öntapadós mágnesszalag volt itthon, ezekből készítettem el a csillag formájú hűtőmágneseket. A hozzávalókat egyébként kreatív boltokban olcsón be lehet szerezni, az A4-es dekorgumi 98 Ft/lap, az alábbi színekben kapható. Az öntapadós mágnesszalag, amely méretre vágható, 500 Ft/méter áron vásárolható meg.

dekorgumi színskála
dekorgumi színskála

A csillagot egy kartonra rajzoltam meg és amikor elértem a nekem tetsző méretet és formát, akkor tollal körberajzoltam a dekorgumin. Éles és hegyes ollóval körbevágtam és a hátuljára elhelyeztem a kis öntapadós mágnesszalag négyzetet, ezt én vágtam méretre. A gumilap könnyű, puha és nagyon egyszerű vágni, 15 perc alatt elkészültem. Az első kép már ki is van állítva és büszkék vagyunk! 🙂

Dekorgumiból készült csillagok
A első kép kiállítva
A első kép kiállítva

 

 

 

Ez is érdekelhet