Inspirációból megvalósulás

Az inspirációk főleg karácsony környékén válnak igazán fontossá nekem. Az biztos, hogy pár éve még nem festegettem volna karácsonyi szarvas témájú zsákot.

Ezzel a képpel kezdődött minden, amit a Facebook oldalamra töltöttem fel.

Azon gondolkodtam, hogyan is tudnám megvalósítani a saját verzióm. A sablonjaim között találtam egy szarvas formát és egy “Merry Christmas” feliratot. Ezekre egy angol újság mellékleteként tettem szert. A festék a kisfiam festéke – gyerekbarát, könnyen lemosható, kézzel festéshez ajánlják. A zsákba egy kartonpapírt tettem, hogy az átitatódó festék ne üssön át a másik oldalon. A sablont rögzítettem, de ahogy haladtam fentről lefelé még a kezemmel is lenyomtam. A festék elég sűrű, de nem is akartam higítani, elég sokat hasznátam, hogy szép erős színe legyen.

Az egyik oldalán el is készítettem a “Merry Christmas” feliratot, de kicsi volt a sablon és a zsákanyag miatt is, összefolyt a festék az egyik betűnél. Na de, van a zsáknak másik oldala, oda a szarvas mellé inkább a nálam már jól bevált csillag minta került. Még nincs itthon fenyőág, így a nemrég szedett borostyánt tettem csak a műanyag edénybe, amelyet a zsákba rejtettem. Bordó szalag helyett ferdepánt is megteszi. Íme a mi kültéri díszünk.

Ez is érdekelhet