Kalapkészítő verseny – lopj ötletet a Royal Ascotról!

A Royal Ascot épp most zajlik, a világhíres eseményre nagyon komoly öltözködési szabályok vonatkoznak.

A szabályokat pontosan le is írják, itt elolvashatóak, hogy a hölgyek és az urak tisztában legyenek az elvárásokkal!A Royal Ascot általam legjobban várt része az, hogy meg lehet csodálni a kalapkölteményeket és a csodás ruhákat.

Minden évben vannak visszafogott és klasszikus darabok, de mindet imádom megnézegetni. Hoztam pár kedvencet a kalapok közül.

A királyi család tagjaival kezdem, tőlük nem vártam nagyon bevállalós darabokat.

 

Lehet nézelődni ki melyiket vállalná be, de talán kezdjük a végéről:

Ezekkel kifejezetten nehéz lehet az eseményen részt venni, amelyen a kalapot végig viselni is kell!

 

Az édesség mindig is kedvelt kalapdekoráció, én köszönöm, boldog lennék a macaronossal.

Pipacsos kalapot valakinek?

 

Ezek igazán nőies és viselhető darabok már:

A jó hír az, hogy most itthon is lehet akár ilyen különleges kalapokat és készíteni és viselni is. A Derby és Kincsem Film Fesztivál közeledtével egy kalapkészítő versenyt indít Kincsem Park!  A feladat az, hogy engedjétek el a fantáziátokat, és készítsetek, vagy díszítsetek fel egy kalapot, amiben elmennétek a Kincsem Parkba fesztiválozni. Fotózzátok le magatokat a kalapotokban és töltsétek fel a képet Facebookra vagy Instagramra június 27. délig publikusan. Használjátok a #DIYderby és #derbyfesztival hastag-get, és jelöljétek meg helyszínként a Kincsem Parkot. A legkreatívabb kalapok készítőit értékes ajándékokkal jutalmazzák! 1. hely: Családi wellness hétvége a Geréby Kúria és Lovas Udvarban + Családi belépő a Derby és Kincsem Film Fesztivál 3 napjára 2. hely: Kincsem Park ajándékcsomag + családi belépő a Derby és Kincsem Film Fesztivál 3 napjára 3. hely: Családi belépő a Derby és Kincsem Film Fesztivál 3 napjára

Játékszabály itt elolvasható

Kalapkészítésre fel! Kíváncsi vagyok a magyar hölgyek mennyire merészek!

Ez is érdekelhet