Karácsonyi csodavilág Salzburg óvárosában

Salzburg szívében, a történelmi óváros hangulatos utcáinak egyikében a karácsony és a húsvét hangulatát megidéző üzletbe botlunk.
A Christmas and easter store kézzel készített ünnepi díszeinek, húsvéti tojásainak varázslatos világában órákig lehet válogatni.
Az ódon házak egyikének földszintjén lévő, egész évben nyitva tartó tágas üzlettérben minden, a karácsonyhoz vagy húsvéthoz kapcsolódó dekoráció megvehető.
fotokneked.hu

A színek és stílusok kavalkádjában az ízléses kivitelezés és a minőség jelentik az állandóságot. Az árak nem feltétlenül magyar pénztárcához igazodnak, a legtöbb dísz 14-22 euró között mozog, így ha az egész fa feldíszítése nem feltétlenül lehet cél, de egy-egy értékes, a karácsonyfa ékét jelentő gömbért érdemes benézni.

fotokneked.hu
fotokneked.hu
fotokneked.hu
fotokneked.hu
fotokneked.hu
fotokneked.hu

Nem csak karácsonyi, hanem húsvéri dekorációt is lehet vásárolni

fotokneked.hu

A városban mindenhol, így az egymást követő szebbnél-szebb, csillogó kirakatokban is a közelgő karácsony fényei és hangulata köszön ránk. A nézelődés során pedig érdemes ellátogatni a Weinachtsmusemba, ahol az első emeleti kiállításon a karácsonyt idéző csodálatos tárgyak, emlékek és díszek idézik fel a múlt ünnepeit, mindezt egy tökéletes megkomponált környezetben.

fotokneked.hu
fotokneked.hu

Köszönöm a csodás képeket és a kedves ajánlást Henriknek: fotokneked.hu

Ez is érdekelhet