Kézműves Alkotóműhely megnyitóján jártam

2018. július 14-én ünnepélyesen megnyitotta a saját Kézműves Alkotóműhelyét Czippel Judit. Sok-sok hónappal ezelőtt hozta meg a döntést, kitűzte a célt és belevágott a megvalósításába. Én pedig örömmel vettem részt a megnyitó ünnepségen!

Judit így mesélte el az útját, a saját műhelyig:

“Már gyermekkorom óta életem része a művészet és az alkotás. A DIY -do it yourself – csináld magad-  irányzat térhódításának köszönhetően én is “megfertőződtem” kreativitásomnak teret engedve 2006-2007-ben kezdtem el saját kézzel használati- és dísztárgyakat készíteni, átalakítani, megmunkálni, új dolgokat előállítani, alkotni.

Fotó: Czippel Art

2013-ban alapítottam meg a Czippel Art kreatív márkanevet, így kezdtem el a munkáimat publikálni. Mindig is tudtam, hogy csakis egyedi, különleges alkotásokkal, technikákkal tudok felnőni a nagyokhoz. Nagyon sokat tanultam, gyakoroltam és inspirálódtam.

Fotó: Czippel Art

Miért hoztad létre az alkotóműhelyed?

“Úgy érzem sikerült elérnem, hogy ezeket a díszítéseket, technikákat, alkotásokat művészi szintre emeljem. Célom, hogy ezt az irányzatot szélesebb körben is megismertessem az érdeklődőknek és az erre fogékonyaknak, mélyebb betekintést adva az alkotás örömeibe. Ezért hoztam létre az Alkotóműhelyt.”

Mit kapunk az Alkotóműhelyben?.

“A hozzám látogatók tanulhatnak, kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek, alkothatnak, és közösen új értékeket teremthetünk. Ez boldogsággal és megnyugvással tölt el mindannyiunkat.”

Fotó: Czippel Art

Ki segített az utadon, hogy ma a saját Alkotóműhelyed ajtaját nyithatod meg?

“Ezúton is szeretném megköszönni a barátaimnak, akik mindig mellettem álltak és bátorítottak, ha meginogtam, akkor fogták a kezem és a helyes irányba tereltek! Akiktől rengeteg segítséget és szeretetet kaptam és jelenleg is kapok! Köszönöm a Pentartnak, hogy a több mint 4 éves, családias hangulatú kapcsolatunknak és a szoros együttműködésnek köszönhetően csodás anyagokkal gazdagodik a kreatív világ!”

Fotó: Bluer Design

Az alkotóműhely könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Szép világos, igazán remek hely a tanulásra és alkotásra.

Pontos cím: Czippel Art Home- Dekor- Design Kézműves Alkotóműhely:  Csepel, II. Rákóczi Ferenc út 97-105.

Sok sikert kívánok Juditnak és én már tudom, hogy mit szeretnék elkészíteni egy egyedi workshopon.
Figyeljétek Judit oldalát, ahol láthatjátok a meghirdetett workshopokat, vagy keressétek egyedi elképzelésekkel!

 

Ez is érdekelhet