Nálunk tényleg rengeteg cucc van – interjú

Egy pozitív, jó kedélyű lány vagyok, a legfontosabb dolog az életemben a családom, szeretek enni, inni, aludni, szeretem a könyveket, a fotókat, a színházat. Érdekel a divat, a lakberendezés, az emberek, összességében elmondható, hogy rajta tartom a szemem a közvetlen környezetemen – meséli magáról Magony Ági.

Hogyan tudod beosztani az időd a gyerekeid mellett?

Nehezen. Nyáron kiköltöztük ugyanis Pilisvörösvárra, ovi után pedig csak a fiúkkal szeretnék lenni lefekvésig, ezt ugyanúgy én is igénylem, mint ők. A Cuccozás mára már a főállású munkámmá nőtte ki magát. A családom segítsége nélkül nem menne, az tuti. Nagyon hálás vagyok nekik a támogatásukért, elsősorban a férjemnek, az elejétől biztat, segít, ez nagyon sokat jelent.

 

Fotó: CUCC
Fotó: CUCC

Kinek készítetted az első papírzsákod? Megvan még?

Az első zsákon a Cucc felirat volt, de még egy másik betűtípussal. Aztán ugyanazon a zsákon kezdtem kísérletezgetni, és úgy alakult ki a végleges verzió. Megvan még, de mivel elég kesze-kusza, így csak a szekrény alján.

Miért éppen cucc? Frappáns név és ez rendkívül fontos. Ki találta ki a nevet?

A Cucc nevet én találtam ki, de pontosan nem emlékszem arra a pillanatra, amikor kipattant, hogy Igen, ez lesz! Egyébként én nagyon gyakran használom ezt a kifejezést, valószínűleg ezért nem is emlékszem arra, amikor kitaláltam, mert szinte minden harmadik mondatomban szerepel. Kétgyerekes anyukaként mondhatom, nálunk igazán rengeteg cucc van.

Fotó: CUCC

Melyik a kedvenc mintád? Mennyi féle mintát készítesz?

Több kedvencem is van: a Cucc, a türkiz pöttyös, a Batcave, meg most újabban a fekete félholdas. Most kb. 20 fix mintám van, de folyamatosan vállalok egyedi megrendeléseket is. Általában neveket szoktak rá kérni, vagy valamilyen állatot, figurát, de többen kerestek meg már azzal, hogy a logójukat szeretnék a zsákokra.

Hol készülnek a zsákok, van külön műhelyed, vagy otthon dolgozol?

Otthon, már van egy dolgozó asztalom, amelyre régóta vágytam és azon készülnek a zsákok. Időbe tellett, mire ide eljutottam, ugyanis az elején a földön dolgoztam, mert az asztalon mindig rengeteg cucc volt! De a földön hosszútávon nagyon kényelmetlen volt, úgyhogy rászoktam a folyamatos pakolásra. Mire nem jó még pluszban egy ilyen kis vállalkozás!

Fotó: CUCC

Mit tanácsolsz a vállalkozni vágyó Anyukáknak? Mi az ami téged inspirált, hogy kitartó legyél?

Engem az inspirál, hogy végre azt csinálhatom, amit igazán szeretnék, ami az enyém, én találtam ki, én raktam össze, az én ízlésemet tükrözi, egyszóval igazán a magaménak érzem. Amikor néha összecsapnak a fejem fölött a hullámok, vagy úgy érzem, hogy teljesen kivagyok, mert napok óta alig aludtam, mindig arra gondolok, hogy hahó! örüljek inkább, hogy a saját kis dolgomat csinálhatom, és ha már idáig eljutottam, nem szabad abbahagyni, vagy félgőzzel csinálni. Nem titok, hogy vannak nehézségek, de még így is százszorosan megéri. Nagyon büszke vagyok erre az egészre.

A CUCC papírzsákok facebook oldalát itt találjátok.

 

Ez is érdekelhet