Nyári hangulat és virágos illat a házunkban

A tisztaság mellé valamilyen karakteres illatot is kerestem, mert az a bizonyos friss tisztaság illat, bizony hamar elszáll. Most azért gondolkodtam el, hogy milyen nyári illatot választok a házba, mert kifogyott az első Air Wick Freshmatic tavasszal választott illata. A legalacsonyabb fokozaton használtam, így bizony két hónapig kitartott. A hagyományos, víz alapú légfrissítőkkel szemben a Freshmatic Pure nem teszi nedvessé a felületeket és nem telepedig meg a felületeken. Csábított a nyári hangulatok elnevezésű, de végül közösen a cseresznyevirágot választottuk. Nagyon finom az illata, tökéletes választás a nappalinkba, ez megint 60 napig kitart majd!

Az elhelyezéssel kapcsolatban sem kell kompromisszumokat hozni, mert nagyon szép a doboza, így konkrétan a nyári dekorációval a kandallóra került. Mutatom is hova, mivel jól elszórakoztam a nyári kandallópárkány dekorálásával, több variációt is kipróbáltam. Nyomtattam vidám nyári posztereket is , ezzel is változatossá téve a látványt. Kíváncsi vagyok, nektek melyik tetszik a legjobban.

Másik variáció, enyhe zöld túlsúllyal és komolyabb háttérrel.

 

 

A konyhában is nagyon tetszik a mentás – macaronsos környezetben

A hálóban pedig a kedvenc virágdobozom mellé rendeztem, mintha csak igazi virág lenne benne. A látvány is megvan és így már az illat is!

Remélem nektek is tetszenek a hangulatok, az illatokat itt megtaláljátok: http://www.airwick.hu/illatkollekci%C3%B3k/pure/

Ez is érdekelhet