Rendezd be az otthonodat a fotelből

Új szereplő a Magyar piacon: BONAMI

„Szebb világot teremtünk.” Ezzel a mottóval érkezett meg a hazai piacra a régióban már sikeresen működő, elsősorban lakberendezéssel, design- és ajándéktárgyakkal, de divattal is foglalkozó webáruház, a Bonami.

A Bonami csapata egy szebb világot álmodott meg, amiért sokat dolgoznak nap mint nap. Ugyan a szépség érzékelése szubjektív dolog, mégis úgy vélik, hogy kulcsfontosságú az életünkben. Hisznek abban, hogy mindent meg kell tennünk azért, hogy a világunk, s legfőképp az otthoni környezetünk, egy olyan hely legyen, amiben jól érezzük magunkat, ahol boldogok vagyunk, ahol szívesen időzünk, ahová mindig jó visszatérnünk. Egy ilyen világ nemcsak a Bonami, de mindannyiunk álma.

A Bonami számára a lakberendezés nemcsak az esztétikáról szól, hanem a megfelelő kapcsolattartásról és az őszinte, udvarias ügyfélkezelésről, ami kellemes érzéseket kelt a vásárlókban.

A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleik érezzék a törődést: tematikus kampányokkal, ingyenes kiszállítással, pénz-visszafizetési garanciával, mobilalkalmazással támogatva a lakberendezés iránt érdeklődő, a minőséget értékelő, de kevés szabadidővel rendelkező magyar vásárlókat. A Bonami egyik alappillére, hogy kedvesek, udvariasak és őszinték a vásárlóikkal minden helyzetben. Ezért, ha a megrendelés a cég hibájából mégsem valósul meg kifogástalanul, akkor nem szokványos, kedves és kreatív módokon igyekeznek kárpótolni az ügyfeleket.

Mindennap új inspiráció
A kényelmes otthoni böngészést új ötletekkel, naponta több száz új termékkel, tematikus kampányokkal és hírlevelekkel segíti a Bonami. Külön kreatív csapat foglalkozik az új márkák és termékek felkutatásával, valamint egyaránt törekednek a kevésbé ismert gyártók, kis műhelyek és a neves dizájnerek bevonására is.

Különböző stílusok
Skandináv retró, angol vidéki romantika, japán letisztultság, francia elegancia, olasz design, indusztriális stílus, klasszikus fabútorok: a lakberendezési trendek és stílusok széles kínálata jellemzi a Bonami termékpalettáját. A villától a gardróbszekrényig szinte minden terméktípus megtalálható, ami a hangulatos otthon megteremtéséhez, illetve a személyre szabott, kreatív ajándékozáshoz szükséges.

Vásárolni öröm
A bonami.hu naponta frissülő kínálatában számos designmárka (többek között az EMKO, HARTÔ, sømcasa, Gazzda, Hübsch, House Doctor és We Do Wood) képviselteti magát termékeivel. Az új lakberendezési webáruházban fellelhető brandek többsége kizárólag a Bonami forgalmazásában érhető el Magyarországon.

Karosszékből, egy tea mellett
A Bonami népszerűségének egyik oka nyilvánvalóan a vásárlás egyszerűsége. Nem kell boltról boltra rohangálnunk, vagy órákig böngésznünk a neten. Lakberendezés és ajándék témában szinte mindent megtalálunk egy helyen, sokféle stílus és trend közül válogatva. Néhány kattintással megvásárolhatjuk a kívánt bútort vagy lakberendezési tárgyat, amit pár napon belül ki is szállítanak az otthonunkba. Ez a karácsonyi időszakban hatalmas előnyt jelent, ha nyugalomban, kiegyensúlyozottan szeretnénk megélni az ünnepi készülődés pillanatait.

Forrás: Bonami sajtóközlemény

Ez is érdekelhet