Rendhagyó családi fotóalbum az esküvőn

A régmúlt esküvői így vagy úgy, de hatással vannak az életünkre. A családi kapcsolatok fontosak a fiatal pár életében, ezért úgy gondoltuk, hogy megemlékezünk a családi esküvőkről egy különleges és személyes “albummal”. A látvány kedvéért egy csodálatosan felújított régi tálalót használtunk, hogy bemutassuk a két családot az esküvői képeket keresztül. A felirat nem divat miatt angol, hanem mert a vendégek nagyobb része angol nyelvterületről érkezett.

Nem pusztán a fotókat helyeztük el a tálalón régi keretekben hanem néhány személyes tárgyat is. Helyet kapott két pár hófehér esküvői kesztyű, a nagymama eszmei értékkel bíró gyöngysora és a nagypapa zsebórája is.

A dédszülőktől egy piciny imakönyv és egy dohánytartó doboz került fel a polcra.

Nem véletlen az sem, hogy egy csinos porcelánkiöntőbe galambtollakat tettünk.

A következő kép alatt egy kispárnahuzat, amelyet a nagymama készített a saját kelengyéjébe lánykorában, a széle gyönyörűen kidolgozva, a neve kacskaringós betűkkel belehímezve. Rajra az esküvői fotójával szépen csillogó ezüst keretben.

A tárgyak jelentése mélységet adott és igazán méltóságteljes volt, továbbá a vintage esküvő hangulatába is tökéletesen illet. Tiszteletet adtunk az ősöknek, hiszen ott volt a helyük ezen a napon de mégis mosolygós és jóleső volt ez az emlékezés. Szerencsére a képeken szereplők közül többen személyesen is jelen voltak.

Öröm volt látni, ahogy a vendégek megálltak a tálaló előtt és megnézegették a tárgyakat, képeket és elolvasták a névtáblákat amelyekre a neveket és az is felírtuk, hogy kinek a rokonai.

Este a porcelán csészékben meggyújtottuk a gyertyákat, hogy a fényeinél tovább lehessen látni ezt a rendhagyó családi fotóalbumot.

Köszönet a csodás képekért: Tamarának, Art Geszten

Styling: Molnár Melinda

Ez is érdekelhet