Találd meg a tökéletes baba-mama ajándékot!

Ha babalátogatóba mész érdemes néhány dolgot átgondolnod! Minek is örülne a mama és a baba is? Bordás Andreát a Minipiac egyik tulajdonosát kérdeztem meg, hogy mire figyeljünk oda, mit gondoljunk át, amikor ajándékot választunk. Olvassátok el Andi tippjeit:

Organikus pamut

Egy kisbaba életében minden első találkozás fontos, többek között az is, hogy mi éri a bőrét, akár ruhában, akár kozmetikumban. Ma már nem vagyunk nehéz helyzetben, ha olyan terméket keresünk, amelyek organikus pamutból készülnek, ezáltal semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki viselőjükből.

A Minipiacon számos GOTS minősítést kapott termékkel lehet találkozni, akár kislányhoz, akár kisfiúhoz készülünk látogatóba, a választásban szerelő kertésznadrágoknál a tervező tett egy kis csavart: lányos minta fiús színben, fiús minta lányos színben.

 

fotó Mini Natura, termék: Duns Sweden kertésznadrágok

Babaápolási termékek

Hasonlóan fontos, ahogy már említettem, a babaápolási termékek, melyek kisbabák, és gyerekek esetén mindenképpen kíméletesnek és bőrbarátnak kell lennie.

A magyar tervezésű és díjnyertes Dora Naturának külön, újszülött babáknak készült csomagja, mely esztétikus csomagolásával és minőségi anyagokból készült babaápolási termékeivel biztos nagy örömet fog okozni az újdonsült anyukának.

Termék és kép Dora Natura

Személyre szóló ajándék

Ha valami igazán spéci egyedi emlékre vágyunk, akkor tökéletes ajándék lehet, egy egyedi, személyre szóló poszter tökéletes választás lehet:nincs más dolgod, mint a baba főbb születési adatait megtudni és már készülhet is az egyedi poszter.

Termék és fotó: Nanettodesign

Termék és fotó: Nanettodesign

Gondolj az Anyukára is

Nemcsak a babának, de az anyukának is kell néhány igazán klassz kiegészítő, ami ugyan a baba szükségleteit elégíti ki, de a mi nézünk ki menőn tőle, pelenkatartó magyar dizájnertől! Nem is gondolnád, hogy ez pelustartó, ugye?

Termék és fotó Pipi design

Csillogós és menő, miközben pelenkatartó

Termék és fotó Pipi design

Nyugodt baba = nyugodt anya…

A levendula már ősidők óta bizonyított, és most ebben a csodás sóhegyecskében találod meg a segítő erejét: nem csak a fertőző betegségek leküzdésében, hanem az alvásban segít a kisbabáknak ez a párnácska, melyet egy magyar anyuka készít.

Termék és fotó: Babymountain

Fontos kiegészítő

Minden ami a baba, és a család kényelmét szolgálja: nedves törlőkendő tartó visszafogott, minimalista dizájnban:

Termék Happytéria, fotó Funkybox

Különleges csomagolás – milyen színben kéred?

Ha úgy érzed túl nagy a választék, akkor elkészítik helyetted a teljes csomagot, neked csak a színt kell hozzá kiválasztani.

Termék és fotó: Pour la Petite

Köszönöm Andinak a tanácsokat és az ajánlásokat. Még több termékért látogassatok el a MINIPIAC oldalára.

Ez is érdekelhet