Tanulj egy új technikát – workshop ajánló

Minden évben van legalább egy új technika, amelyet megtanulok. Erre legalkalmasabb, ha workshopon veszek részt! Most elhoztam nektek néhány kedvencet, mindenkinél jártam és szívből ajánlom őket.

Tanulj meg horgolni pólófonallal!

A legújabb szerelem nekem a pólófonal és a horgolás, Dóri az egyik legtürelmesebb tanár, akivel találkoztam! Budapesten a Kreatív Kaptárban tartja a foglalkozásait. Akár ilyen zsiráfos tárolót is készíthetsz vagy sok más lehetőség közül választhatsz. Az aktuális időpontokat mindig megtalálod megtalálod a Facebook oldalán itt.

Fotó: Retwisst

Kedves ajtódíszt is lehet készíteni, tavasszal már ezzel díszítheted a lakásod.

Fotó: Retwisst

Te is el tudod készíteni a Húsvéti nyulat!

Ha már tavasz, akkor nemsokára itt a Húsvét, egy ilyen szuper cuki nyulat készíthetsz el Andival, az Andy kuckója alkotójával, részletek a Facebook oldalán, a héten még van két szabad hely is.

Fotó: Andy kuckója

A papírvirágok nem csak tavasszal nyílnak!

Megtanulhatod ezeknek a csodás papírrózsáknak az elkészítését Nikitől a Papier&Paper alkotójától

Fotó: Papier & Paper

Festés és selyem virág dekorációk

Ha festeni szeretnél, vagy egy egyedi virágdíszt, akkor Bluer Design minden évben megújuló workshopját ajánlom. Az oldalt itt találod, Bianca még nem írta ki az első workshopokat, megint valami újdonságot tartogat a látogatói számára.

Fotó: Bluer Design

Tanulj meg stencilezni!

A kézműves technikák közül a stencilezés is trükkös tud lenni. Pagina Galéria idén újra szervez workshopokat, de sajnos csak keveset. Időben csapj le a szabad időpontokra a Facebook oldalán.

Fotó: Pagina Galéria

Bónusz ötlet grafománoknak

Csak pár napja voltam Bihari Viki 2 napos íráskurzusán és még mindig a hatása alatt vagyok. Két nap, ami nem csak az írásról szólt. Ajánlom azoknak, akik blog vagy bármi más írásán gondolkoznak.Viki oldalát itt találjátok, az aktuális órákkal. Külön menő, hogy egy sztrip bárban van, ami nem menő, hogy persze nappal!

Ez is érdekelhet