Több, mint ajándékbolt – Pitypang

A Pitypang egy különleges hely, ahol a portékák egyediek és alapos átgondolás után kerülnek ki a polcokra. Egy csinos üzlet, ahol kicsit átléphetünk egy mesevilágba. Kézműves termékekre lelhetünk modern kivitelben, népszerű és világszerte ismert márkák tárgyaira, melyekkel örömet okozhatunk  a kicsiknek és nagyobbaknak is. Könyvek, játékok amelyeket nagy figyelemmel állítottak össze.

DSC_5655m_mp

Mit találunk az üzletben?

Dizájnos, stílusos és egyedi dolgokra is bukkanhatunk, mellyel nem csak szebbé és különlegesebbé, hanem praktikusabbá is tehetjük az otthonunkat.

DSC_5711mm_mp

Hol is van a Pitypang dizájn?

Az üzlet Zalaegerszeg belvárosában található és tulajdonosa két gyermeke mellett, már régóta dédelgetett álmát valósította meg, amikor megnyitotta. A gyerekeknek játszósarkot alakított ki, ahol rajzolhatnak, játszhatnak, amíg szüleik válogatnak a csodás játékok és lakberendezési tárgyak között.

DSC_5695m_mp

Ha Zalaegerszegen járton mindenképpen kukkantsatok be ebbe a kis ékszerdobozba, mert mindenképpen feltöltődtök a sok csodás tárgy láttán. Ha pedig túl messze van, akkor facebook oldalunkon vagy a webshopban nézelődjetek.

DSC_5691m_mp

Pitypang dizájn Facebook oldala itt található.

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Eötvös u. 12/f. (Eötvös köz)

 

Ez is érdekelhet