Sétáljunk át a tavaszba – ebben egy asztaldísz is segít

Az idei tavasz eddigi egyetlen napos délelőttjén gyűjtünk össze, hogy virágdekorációkat fotózzunk. Nem is gondoltuk, hogy ezek után így elromlik az idő és visszatér a tél. Ez a fotózás viszont feltöltött minket színekkel és illatokkal. Dekor és Mentha bloggere Ági és Bluer Design alkotója Bianca valamit jómagam egy kellemes hangulatú fotózást szerveztünk. Ági alkotta meg a virágdekorációkat, Bia pedig lefotózta, valamint festőműhelye adta a hátteret az összeállított hangulatoknak.

Ági a papírt és az újrahasznosítást kedvelők figyelmébe ajánlja ezt a dekorációt.

Az anyagokat és a növényeket gondosan válogatta össze. Egy csomag aranybarna hullámkarton papírt vékony csíkokra szeletelve, majd feltekercselve és egymáshoz ragasztgatva egy masszív és erős alapot kapott, amire elkészítette a dekorációt.

 

Hogyan visz át egy asztaldísz a télből a tavaszba?

Ági így mesél arról, hogy mit szeretett volna eléri a dekorációval: “Szerettem volna érzékeltetni ezen a kis díszen az idő múlását, ahogy a zuzmós ágakkal megrakott télből átsétálunk a szép lassan ébredező tavaszba.”

 

Ezért aztán került rá kövirózsa és két szál kisebb fejű rózsa, ami tartósság okán művirág formájában, a mini tojásokat csak húsvétkor teszem rá az asztaldíszre, egyébként le fogom venni.

Virágdekoráció: Dekor és Mentha weboldala, Facebook oldala

Fotó és helyszín és tortatál: Bluer Design weboldala és Facebook oldala

Szervezés: Kertes Ház Magazin, amely weboldán vagy épp, itt pedig a Facebook oldalam

Ez is érdekelhet