Valentin-napi inspiráció

Nem hagyjuk, hogy a Velentin-nap csak úgy elsuhanjon észrevétlen. Bianca és Niki néhány ötletet mutat, hogyan tudjuk színesebbé, kedvesebbé tenni ezt a napot.

Bluer Design alkotójának, Biancának a tortatáljai és emeletes kínálói tökéletes alapot nyújtanak egy kis romantikus dekorációnak. Nem kell feltétlen, hogy piros legyen ezen a napon minden, a rózsaszín is kellemes hangulatot kölcsönöz. A fehérre festett kínáló tökéletes alapja a szezonális dekorációnak, ha ilyened van, akár hetente cserélheted rajta a dizájnt.

Fotó: Bluer Design

Niki finom képe inspiráció lehet arra, hogy egy IKEA RIBBA keretbe nem csak fotót lehet tenni. Egy “LOVE” felirat és kész az alkotás, amit ízlés szerint ki lehet egészíteni. Ezt az egyszerű szöveget saját készítésű sablonnal is el lehet készíteni. A festés pedig egyéni ízlés szerint lehet alakítani. A koszorút is lehet rajzolni vagy festeni, ha nem állnánk neki kisollóval kivágni papírból. Ennek a képnek az egyszerűségben rejlik az ereje és egész évben díszítheti az otthonunk.

Fotó: Bluer Design

Ez a mini girland bármilyen ünnepet feldob és nem kell elpakolni azonnal. Alapja pékzsineg és a kis zászlók készülhetnek papírból, dekorgumiból, esetleg dekortapaszból- öntapadós papírszalagból. Szerintem az alapanyagok egy kreatív hölgy dobozai mélyen megtalálhatóak, 10 perc és kész is a saját mini girlandunk. A színeket pedig minden az adott ünnephez lehet igazítani.

Fotó: Bluer Design

Kis helyes dekoráció, kislány szobába, viszont torta kiegészítőjének is el tudom képzelni, persze csakis Bluer Design tortatálon! 

Fotó: Bluer Design

Nagy divat a művirág is, hiszem már megtévesztően hasonlítanak az eredetikre. Niki viszont a papírvirágok szerelmese, Papier & Paper online óráin különféle papírvirág dekoráció elkészítését meg lehet tanulni.

Adj a szerelmednek saját készítésű ajándékot! Legyez az bármi, biztosan örülni fog! Reméljük az inspirációk segítettek!

Fotó: Bluer Design

 

Aki rábeszélte őket, hogy csináljanak ilyet: Kertes ház magazin – Molnár Melinda

Styling: Munzáth Bianca és Szabó Niki

A csodás fotókat Bluer Design – Munzáth Bianca készítette

Papírdekoráció: Papier & Paper

 

Ha még megnéznél pár ötletet, megmutatom a korábbi cikkeket a témában:

Inspiráció kézzel készített dekorációhoz – Valentin napra

 

Teremtsd meg a romantikus hangulatot!

 

Ez is érdekelhet