Vintage menyország – a menyasszony szemével

A “vintage” menyasszony és vőlegény ellátogatott egy különleges kiállításra Londonban, elfogult beszámoló következik sok képpel. A menyasszony magyar, a vőlegény angol és nyáron tartják vintage hangulatú esküvőjüket.

Szembejött velem a Facebookon, hogy kelet Londonban lesz egy Vintage Wedding kiállítás milyen jó, mert a belépő is csak £1, ráadásul gyermekkórháznak ajánlják fel a belépőkből összejött összeget. Kaptam is a lehetőségen és bejelentettem a vőlegényemnek, hogy akkor a vasárnapi program ez lesz. Javára legyen mondva, egészen lelkes lett és meg is beszéltük, hogy nyitásra odaérünk, hiszen az első 100 menyasszony kap majd “goodie bag-et”, azt meg ugye ki ne szeretne! A cím kelet Londonba, pontosabban Bethnal Green-be irányított minket, ahol egy York Hall nevű épületben került a kiállítás megrendezésre. Már maga a milliő is remek volt, 1929-es épület, egy korhű gyöngyszem a város kissé eldugottabb részen.

vw_signBelépésnél, meg is kaptuk a “goodie bag-et” (éljen) és egy matricát is miszerint én ‘bride’ vagyok a párom meg a ‘groom’. Nagyon remek kis ötlet, azonnal hangulatba hoz! A terembe belépve egyből megcsapott minket a nagyon barátságos és kreativitással teli atmoszféra.

vw_cardsKonkrétan azt sem tudtam, hogy hol kezdjem! Jól jön ilyenkor a férfiak logikája ugye, miszerint az elején és menjünk sorról sorra. Én össze vissza rohangáltam volna, elvégre menyasszony vagyok és ez maga volt a megtestesült vintage mennyország!

vw_flowersVolt ott minden, elő zene, koktél teás csészében, gyönyörű ruhák, régi ékszerek újratervezve menyasszonyi nyakláncnak, virág cipőben, vintage lakóautó fényképezéshez, faragott vállfák, meghívók. Illatok és ízek kavalkádja!

vw_cake

vw_porcelanMindenki nagyon kedves volt és szívesen mesélt az ötleteiről, hogyan kezdődött, hogyan pattant ki a fejükből és hogy merre tartanak.

vw_dressGondoltam megosztok néhány képet es linket a jövő menyasszonyaival, hiszen mi rengeteg ötletet merítettünk és el is döntöttük, hogy miket szeretnénk majd a mi, augusztusi esküvőnkön megvalósítani! Happy Vintage Wedding!

http://www.cardsandcotton.co.uk/

http://papergrace.co.uk/

 http://www.madewithloveandcare.co.uk/

http://matildarosephotography.com/

https://www.facebook.com/PaperPlaneFilms

https://www.facebook.com/pages/Grandads-Emporium/332061226883349

 

Ez is érdekelhet